Esports

Benissa inicia les obres de la nova pista d’atletisme

Inici de les obres de la nova pista d'atletisme de Benissa

La pista d’atletisme de Benissa serà una realitat en molt pocs mesos. En concret sis mesos és el termini en el qual podria estar llesta l’esperada instal·lació per part de l’empresa adjudicatària, Mediterráneo de Obras y Asfaltos S.A.

Adrian Cabrera, regidor d’Esports, s’ha mostrat molt content i il·lusionat: “Per a mi és un somni complit que hui puguem dir que comencen les obres de la nova pista d’atletisme de Benissa. Era el meu gran objectiu des que vaig assumir el repte de ser regidor d’Esports”.

La pista, que es construirà a l’avinguda de Madrid (on actualment se situa la pista d’atletisme de terra), comptarà amb 6 carrers i 400 metres de corda. La primera fase del projecte contempla la construcció de la pista homologada, la tanca perimetral i la construcció d’un pumptrack per a bicicletes.

En una segona fase, es construiran les graderies i els vestuaris. Actualment, l’ajuntament ja ha sol·licitat una subvenció per a escometre aquesta última fase del projecte. Durant el transcurs d’aquesta, el consistori buscarà alternatives fins que estiguen finalitzades les obres.

Les obres, finançades al 65% per la Diputació d’Alacant, a través del Planifica 2020-2023, suposaran una inversió de 762.172,70 euros.

Arturo Poquet, batle de Benissa, també ha volgut expressar la seua satisfacció per l’inici de les obres: “sabem que ha costat molt arribar fins ací. És un dia molt esperat i estem molt contents de poder anunciar que molt prompte inaugurarem la nova pista d’atletisme”.

La Ciutat Esportiva de Benissa continua creixent per a dotar als nostres esportistes de les millors instal·lacions i convertir el municipi en l’epicentre esportiu de la Marina Alta.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?