General

Benissa celebrarà la tercera Fira d’Associacions el 5 d’octubre

Cartell de la 3a Fira d'Associacions

La Regidoria de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de de Benissa, que dirigeix Virginia Pérez, ha presentat hui la tercera Fira d’Associacions, un esdeveniment que pretén, un any més, reunir el teixit associatiu benisser en una jornada amb moltes activitats culturals, musicals, artístiques i esportives.

Aquesta edició se celebrarà el dissabte 5 d’octubre a la Glorieta Dolors Piera i al carrer Palmera. De 10h a 14h les associacions prepararan tallers, exposicions, jocs per a xiquets i xiquetes i també hi haurà música en viu a càrrec de Sifasol Benissa, Pentatònic School i la Societat Lírica i Musical de Benissa.

Un total de 19 associacions de diferent índole participaran enguany en la gran festa de l’associacionisme benisser: Associació de Jubilats i Pensionistes de Bèrnia, Agrupació Filatèlica i Numismàtica, Associació de Moros i Cristians de Benissa, Associació Benissera Antiincendis (ABAI), Areba, Alacant per la lluita contra el càncer, Vehicles històrics de la Marina, Pentatònic School, Grup d’Artistes de Benissa (GAB), Amis de l’avicultura (AVIBEN), Penya Barcelonista, Societat Lírica i Musical de Benissa, Club Voleibol, Associació de Carreters i Cavallistes, Sifasol Benissa, Club Karate-Do Shito Riu Okinawa, Club Bàsquet Benissa i Club de Pilota Futur.

“Per tercer any consecutiu, des de la regidoria de Participació Ciutadana hem organitzat aquesta fira que pretén donar a conéixer i potenciar la gran tasca que fan les associacions benisseres en tots els seus àmbits”, ha explicat Pérez.

Per part seua, Arturo Poquet, batle de Benissa ha comentat que “és un orgull per a Benissa tindre un teixit associatiu tan potent. Anime a tots els veïns del poble, i també de la comarca i voltants, a gaudir d’una jornada d’agermanament i diversió en la tercera Fira d’Associacions”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?