General

La Regidoria d’Imatge Urbana esborra el mural “Benissa trenca estereotips” amb un nou grafit sobre la platja de La Fustera adjudicat a dit per més de 10.500 €

Mural a Benissa amb motiu del 8M

La Regidoria d’Imatge Urbana de l’Ajuntament de Benissa, encapçalada pel regidor del PP Adrian Cabrera, ha decidit pintar un nou grafit a la paret situada prop de la part posterior de la basílica i esborrar el que hi havia a eixe lloc fins ara. El mural anterior, elaborat pel col·lectiu benisser Les 9 Muses, es va presentar per a commemorar el Dia de la Dona de l’any 2019 i duia el nom “Benissa trenca estereotips”. El seu objectiu era visibilitzar la igualtat a Benissa.

L’actual mural, que s’està elaborant pel grafiter valencià Adrian Mateo Rubio, ha sigut adjudicat a dit, i sense demanar diversos pressupostos, amb un cost total de 10.518,75 €. El seu tema és una representació de la platja de la Fustera i en el qual apareixerà també Pere Bigot. Sembla que la temàtica ha estat triada directament per la regidoria.

La substitució del mural anterior és una actuació més que oculta les iniciatives per a visibilitzar la diversitat i la lluita dels col·lectius LGTBI. En la passada legislatura, el govern del Partit Popular i CIBE van repintar els bancs de la Placeta Vella per a esborrar els colors de l’Arc de Sant Martí.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?