General

El PSPV exigeix que s’aprove un pla d’emergències per a Benissa

El PSPV de Benissa va denunciar de nou ahir que aquest municipi no té un pla d’emergències. Els socialistes van recordar que al setembre de 2007 ja van presentar al ple una moció perquè s’elaborara un document que havia de donar resposta “a les contingències derivades de catàstrofes naturals tals com incendis forestals i inundacions, o explosions, fuites i vessaments de productes químics o perillosos”. Aquest pla havia de detallar, entre altres coses, com evacuar els centres docents o les zones del terme municipal que presenten accessos més complicats.

El PSPV recorda, a més, que l’aprovació d’aquests plans d’emergències és “una obligació imposada per les lleis estatals, autonòmiques i locals”. “Però des de fa tres anys reclamem la seua elaboració a l’equip de govern del PP sense cap èxit”.

Els socialistes adverteixen que Benissa, en l’actualitat, “no sabria com protegir el seu propi centre urbà o la zona de la Fustera en cas de catàstrofe natural ni sabria com evacuar i atendre en aquestes circumstàncies extraordinàries els ciutadans ni com donar-los recer temporalment”.


Comentaris a la notícia

Belén Ivars

A Benissa no li fa falta cap pla d'emergència, mentre tinga a la Puríssima Xiqueta, que més necessita? Ai incrèduls, sempre fent-ho tot dramàtic...La qüestió és queixar-se...
A més, si ens han d'evacuar per la nacional ens pillaran les flames abans (ale, dos pardals d'un sol tir...)


Voleu deixar un comentari a la notícia?