General

Dos benisseres participen a la 5a Cursa “Ponle freno” a Madrid

Tatiana i Rossana a Madrid

La 5a Cursa “Ponle Freno” a Madrid es va celebrar el passat 1 de desembre, una cursa popular i benèfica amb l’objectiu de salvar vides. Aquesta cursa marató popular es va celebrar a Madrid, i va congregar 17.000 corredors participants. Dos d’elles eren dos benisseres, les quals van participar en el recorregut de 5 quilòmetres, Tatiana i Rossana.

Mare i filla es van desplaçar en un viatge a Madrid per a participar en aquesta gran marató, que enguany ha batut el rècord de participació, amb el número de dorsal 14349 i 14350. Dels 4.795 participants en aquesta categoria van arribar a meta quedant len les posicions 1001 i 1002. Els -1 ºC de temperatura no va ser inconvenient per a córrer pels carrers de Madrid i gaudir d’aquesta experiència i sobretot per una bonica causa.