La Seu Universitària de la Marina comença el dilluns els Cursos d’Estiu Rafael Altamira 2017 amb quatre propostes de formació especialitzada per a professors i d’aplicació a les aules. El primer curs se celebra del 3 al 5 de juliol i està dirigit per Concepción Bru Ronda i José Antonio Poves Espí. Amb el títol d’Orientador d’aprenentatge i assessor en educació, aquest curs va dirigit a personal docent involucrat en accions tutorials, tutors i tutores, coordinadors i coordinadores de centres de formació i professorat en general. Es donaran nocions sobre formació, metodologia i entrenament en coaching.
La segona proposta és sobre aprenentatge integrat de continguts i llengües estrangeres, del 5 al 7 de juliol, amb José Ramón Belda Medina i María José Rodero en la coordinació. En aquest cas es busca integrar el currículum de les llengües i les àrees no lingüístiques i permetre establir vincles entre les diferents àrees de coneixement, a més d’aportar coherència metodològica a l’ensenyament i aprenentatge. Una ajuda per a eliminar duplicitats i redundàncies i permetre el reforç entre les diferents matèries.
Mª Àngels Francès Diez i María José Valero Sánchez dirigeixen el tercer curs, els dies 11 i 12 de juliol, sobre Igualtat en contextos educatius: coeducació, identitat i diversitat sexual. Una jornada per a intercanviar iniciatives i experiències encaminades a propiciar a la comunitat educativa una visió actualitzada que responga als canvis socials i les necessitats educatives per a la igualtat. Es tracta de crear espais d’intervenció en contextos educatius per a formar i transformar tant als estudiants com als docents i les famílies en contextos relacionats amb la coeducació, l’afectivitat sexual i la identitat de gènere.
L’últim curs és sobre l’autoaprenentatge com a recurs per al professorat de valencià, els dies 20 i 21 de juliol, impartit per Juli Martínez Amorós i Jordi Davó Moltó. Està dirigit a professors, tècnics i estudiants de Filologia, Magisteri o Traducció i per a proporcionar-los recursos que ajudaran al seu alumnat a perfeccionar els seus coneixements de valencià. Es presentaran les fitxes de llengua, un material específic de nivell B2-C-1 i C-2, creades en el CAU de la Universitat d’Alacant.
Comentaris a la notícia
Voleu deixar un comentari a la notícia?