Amb la presència del batle, Juan Bautista Roselló; el gerent de l’EOI Mediterrani, Fernando Garrido; i el Vicerector de Cultura, Esports i Política Lingüística, Carles Cortés; l’Ajuntament de Benissa, l’Escola d’Organització Industrial i la Universitat d’Alacant han presentat a la Seu Universitària de la Marina el curs MOOC sobre innovació en turisme cultural, un itinerari formatiu digital que permetrà a empreses i emprenedors la millora de la competitivitat de les seues activitats, així com la incorporació de ferramentes i processos innovadors que generen noves oportunitats econòmiques en el sector del turisme, en general, i del turisme cultural, en concret.
A través d’especialistes en turisme, geografia, economia, història, màrqueting i comercialització, els professionals i empreses del turisme podran incrementar el coneixement sobre metodologies i ferramentes per a impulsar els seus negocis, a més de lligar-los al desenvolupament local i empresarial.
El sector turístic és una de les àrees econòmiques de referència d’una població com Benissa i, per extensió, d’importància primordial per a tota la comarca de la Marina i la província d’Alacant. En aquests moments la innovació en l’anàlisi, la difusió i la comercialització de noves formes de turisme es torna imprescindible per a l’èxit de les noves iniciatives empresarials.
El MOOC sobre innovació en turisme cultural es divideix en 7 mòduls que contenen lliçons audiovisuals, conferències magistrals, material complementari i proves tipus test, a més d’un mòdul final dedicat a avaluació i acreditació. Algunes de les matèries que s’aborden en el curs són, per exemple, turisme cultural i desenvolupament local, perfil del nou consumidor, planificació, màrqueting turístic, comercialització, de nous models i ocupabilitat.
Aquest curs online és el resultat de la fructífera col·laboració entre l’Ajuntament de Benissa i l’Escola d’Organització Industrial (EOI), emmarcant-se dins del projecte Centre d’Excel·lència de Benissa i comptant amb el cofinançament del Fons FEDER.
A més, el curs ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Universitat d’Alacant i el seu suport mitjançant els Vicerectorats de Tecnologies de la Informació i Cultura, Esports i Política Lingüística.
Comentaris a la notícia
Voleu deixar un comentari a la notícia?